Crypto Tools

CryptoPhones met PGP komen in een verkeerd daglicht. Wij hebben de oplossing!

CryptoPhones zijn er om uw gegevens en dataverkeer te beschermen. PGP wordt overschat, laat het ons daarbij houden.
Onze oplossing is simpel. Houdt uw data bij u, op de servers van uw bedrijf. Niemand kan meelezen vermits niemand toegang heeft tot uw servers. Voor onze app bestaat geen spysoftware. We geven onze app ook geen commerciële benaming, zodoende die niet gemakkelijk terug gevonden kan worden ! Met dit nieuwe beveiligde platform bieden wij een nieuwe methode van het hoogst haalbare niveau van veiligheid en bescherming.  EXCLUSIEF!

WAAROM MOET IK MIJN DATA BESCHERMEN ?

Apps zoals WhatsApp, Telegram, Slack, Signal, Skype, Messenger & Co beweren allemaal veilig te zijn, en in theorie zijn ze dat ook. Je vertrouwt echter nog steeds de poortwachter.
Communicatie via deze apps verloopt via een centrale server, wat betekent dat de bedrijven achter deze apps gemakkelijk toegang hebben tot uw communicatie. Bovendien maakt het feit dat ze miljoenen en in sommige gevallen miljarden actieve gebruikers hebben, zijn ze gemakkelijke doelen voor exploit en aanvallen.
Alle commerciële spyware, zelfs die ontworpen voor het monitoren van kinderen, heeft de mogelijkheid om gegevens van elk van deze apps te rapporteren, inclusief het opnemen van spraakoproepen en VoIP (voice over IP) -oproepen, de meerderheid van deze apps kan ook spraaknotities vastleggen.

Wie wil jouw communicatie?

En vertrouw ons als we zeggen dat het zo gemakkelijk te verkrijgen is! (Stroper – Boswachter verhaal ;-))
* security departments
* criminelen
* concurrerende bedrijven
* politieke tegenstanders
* gsm-interceptor
* mitm-aanvallen
* spyware
* backdoors

WAT MAAKT ONS ANDERS?

Het is volledig onder uw controle. Geen op de cloud gebaseerde of gedeelde server. Elke integratie is uniek, waardoor het exploit-oppervlak veel kleiner is. Voor kleine organisaties kan het zelfs heel wat jaren duren voordat iemand weet wat je gebruikt om te communiceren. Je kunt niet hacken of exploiteren waarvan je niet eens weet dat het er is.
Met onze app heeft u volledige controle, van begin tot eind en overal daartussenin. Gesprekken, conference calls en video-oproepen zijn pure peer-to-peer. Bestandsoverdrachten en berichten worden op uw server opgeslagen totdat deze wordt gelezen. Vervolgens wordt het van de server verwijderd, waardoor potentiële exploits vermeden worden.

ZO VEILIG, ZO EENVOUDIG

Je krijgt een vertrouwde gebruikersinterface, vergelijkbaar met WhatsApp bvb. Alle functies van uw favoriete berichten-apps, en net zo eenvoudig te gebruiken, zelf gehoste oplossing – Alles direct onder de controle van uw organisatie. Geen tussenpersonen.
* Gecodeerd, P2P spraakoproep
* End-to-end gecodeerde berichten & groepsberichten
* End-to-end versleuteld, P2P-bestandsdeling
* Optionele gebruikerslijstfunctie
* Optionele abonnementsfunctie
* Optionele spraakopname (gecodeerd opgeslagen)

SPECIAAL VOOR JOU ONTWIKKELD

Jouw app wordt ondertekend met een unieke handtekening die alleen wordt gebruikt voor uw app. Het logo is naar keuze en kan uw bedrijfslogo zijn. Een aangepast kleurenschema dat past bij uw bedrijf of organisatie is perfect haalbaar.
* Extra maatwerk & functies zijn beschikbaar
* Uw app = Uw gebruikers (en alleen uw gebruikers)

Neem Controle Over Je Communicatie En Maak Die Echt Veilig ! Te Weinig Bedrijven Staan Daar Bij Stil ! Uw Gegevens Zijn Uw Gegevens En De Uwe Alleen!

Alle communicatie wordt opgeslagen op uw eigen server en u bent de enige die deze beheert. Geen betrokken partijen.

BESTANDEN DELEN
End-to-end gecodeerd, P2P-bestandsdeling.

PAS UW APP AAN
Omdat het uw gebruikers zijn en het uw app is, kunt u deze volledig aanpassen aan uw vereisten.

ENCRYPTIE
Volledig gecodeerde P2P-spraakoproepen en -berichten.

GROEPSCHAT
De Group Chat-functie is ook volledig gecodeerd. Maak direct een groep door leden toe te voegen.

OPTIES
* Gebruikerslijsten
* Oproep opnemen (gecodeerd opgeslagen)
* Abonnementsfunctie

PRESTATIE
Onze app werkt op Android en iOS en vereist geen aanpassing van uw apparaten, zoals root- of jailbreak. Het is kinderlijk eenvoudig te installeren. U kunt chatten, bellen, een conference call of een videogesprek voeren, bestanden delen … alles is volledig gecodeerd via WiFi, 4G, 3G en zelfs 2G-netwerken. En omdat het op uw eigen (gehoste) server draait, bent u de enige die toegang heeft tot de gegevens,