Crypto Tools

Voordelen van PGP-ECC FORTIS op deze Cryptophones

FORTIS PGP-ECC heeft een nieuw platform van veilig te communiceren met CryptoPhones van iPhone*, Android* (Samsung) en BlackBerry® toestellen gericht op het gebied van encryptie. Verbeterd is t.o.v. PGP, OTR en S/MIME. Met dit nieuwe beveiligde platform bieden wij een nieuwe methode van het hoogst haalbare niveau van veiligheid en bescherming.   *EXCLUSIEF!

CRYPTOphone_PGP_bannerFORTIS PGP-ECC heeft verschillende verwijder mogelijkheden de zogenaamde wipe opties.  Het is mogelijk om met een alternatief paswoord “distress password” een wachtwoord worden aangemaakt die in geval van nood kan worden gebruikt om het hele toestel te wissen. Ideaal voor als u noodgedwongen uw paswoord moet afgeven.

FORTIS PGP-ECC maakt gebruik van een platform dat door middel van de modernste ECC technologie IM aanbied (Instant Messaging). Met Fortis ECC verzekeren wij u dat uw communicatie anoniem en niet te onderscheppen is. Fortis maakt gebruik van de jarenlange kennis van onze partner in Canada, zij hebben dit product ontwikkelt en is in alle opzichten beter dan PGP, OTR en S/MIME op BlackBerry®.Vandaag de dag is dit de best denkbare vorm van encryptie communicatie. Bij Fortis is de overstap van PGP naar ECC makkelijk. Op alle toestellen van Fortis kan zowel ECC als ook PGP worden geïnstalleerd.